Ny hovedtaler på SommerOase

Dette års hovedtaler er Chris Wright. Han vil afholde bibeltimerne i Store Telt om formiddagen under temaet Genlæs Bibelen.

Christopher J. H. Wright

Chris Wright er international direktør i Langham Partnership International. Chris er oprindeligt uddannet lærer, og uddannede sig efterfølgende til præst. Han har skrevet en doktorafhandling i det gamle testamente og blev ordineret i 1977, hvorefter han arbejdede som præst i St. Peter og St. Paul sogn i Tonbridge i Kent.

I 1983 rejste han sammen med Liz og sine børn til Indien og underviste på Union Biblical Seminary, et præsteseminarium, der uddanner indiske præster. Efter fem år vendte han og familien tilbage til England, hvor han arbejdede på All Nations Christian College først som akademisk dekan og herefter som rektor.

I 2001 blev han valgt til international direktør for Langham Partnership International, en organisation der har til formål at styrke kirken internationalt gennem blandt andet lederskabstræning og litteratur.

Sideløbende har Chris udgivet en række bøger, herunder ”Understanding and Using the Bible – en international studieguide”.

Se mere: SommerOase.dk


Annoncer