Ny kommunikations-medarbejder for SommerOase

Elisabeth Bjørndahl Kobbelgaard er pr. 15. marts 2019 ansat som kommunikationsmedarbejder for SommerOase i en 20% projektstilling.

Elisabeth Bjørndahl Kobbelgaard

Gevinst for SommerOase-teamet

Elisabeth Bjørndahl Kobbelgaard er netop blevet ansat til at varetage pressearbejde og sociale medier for SommerOase. Det er en kæmpe gevinst for teamet.

Elisabeth fortæller om sig selv:

"Jeg hedder Elisabeth og er gift med Kristian, sammen har vi to drenge: Emanuel og Gideon. Vi bor i Gjern udenfor Silkeborg og kommer i Silkeborg Oasekirke. Til dagligt læser jeg Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus, og derudover sidder jeg i bestyrelsen for iThemba Danmark.

Jeg har været med på SommerOase i al den tid, jeg kan huske. Og jeg har tidligere været frivillig på blandt andet kommunikationsteamet under SommerOase - så nu glæder jeg mig meget til at være en del af SommerOase-staben og få lov til at bære med i arbejdet op til og under SommerOase."

Kommunikationsteamet

Det samlede kommunikationsteam, som du kan møde på SommerOase, ser sådan ud:

Fra venstre: Kathrine Wanninger: kommunikationsleder, David Wanninger: grafiker, Elisabeth Bjørndahl Kobbelgaard: sociale medier og presse, Elisabeth Hejslet: foto og video.

Vi er glade for at byde endnu en Elisabeth velkommen på teamet, og ser frem til samarbejdet.


Annoncer