Ny taler på SommerOase

Af private hensyn, er Danielle Strickland nødt til at aflyse sin rejse til Danmark, hvor hun skulle have talt på SommerOase 2018. Vi håber, at Danielle får mulighed for at tale på SommerOase et andet år og ønsker hende og familien alt det bedste.

Noemi Saucedo-Chavez (billedet) er ny taler på SommerOase i stedet for Danielle Strickland.

 

I stedet for Danielle Strickland har vi inviteret Noemi Saucedo-Chavez til at tale for os. Noemi er født og opvokset i Los Angeles, California, og til dagligt er hun seniorpastor sammen med sin mand Joshua i 7th Street Church, en multikulturel menighed der både har et stærkt engelsk- og spansktalende miljø.

Noemi brænder for at sætte mennesker fri til at opdage Guds kærlighed, Hans formål med deres liv og de gaver Han har givet dem.

Ved siden af sit arbejde taler hun på konferencer over hele USA og er medlem i flere forskellige bestyrelser, heriblandt Brave – en bevægelse, der rækker ud til prøveløsladte piger, som er anbragt i plejefamilier.

Noemi har været gift med sin mand Joshua i over 15 år, og de bor sammen med deres to sønner, Joshua Anthony og Stephen Aaron i Long Beach.

Vi glæder os over, at Noemi har sagt ja til at besøge os på SommerOase og glæder os til at høre hende tale over temaet ”Han er livet.”

 

 


Annoncer