Nye muligheder for fællesskab på SommerOase

Den gamle Fælleslandsby bliver til to nye landsbyer: Nærheden og Friheden. Her bliver der rig mulighed for at bo sammen med nogle du kender og få nye venner på SommerOase.

Over de seneste år er Fælleslandsbyen på SommerOase blevet en populær løsning for mange forskellige deltagere. Både nye deltagere, som ikke har et netværk på SommerOase endnu, og deltagere som har været på SommerOase mange gange, men ikke er afsted med en stor menighed. Fælleslandsbyen har vokset sig større og er nu en af de tre største landsbyer på SommerOase. 

Et stort fællesskab har mange styrker, men rummer også en større risiko for, at den enkelte bliver overset.

Fælleslandsbyen deles i to nye landsbyer

Vi vil gerne give landsbyhøvdingene bedre betingelser for at se og hjælpe de deltagere, som ønsker at indgå i nye relationer og fx følges til møder eller dele måltidsfællesskab. Derfor danner vi til SommerOase 2019 to nye landsbyer, som erstatning for den kendte Fælleslandsby.

De to nye landsbyer "Nærheden" og "Friheden" bliver placeret sammen på campingområdet, og deler et fællestelt til større samlinger. Begge landsbyer er åbne for alle deltagere fra hele landet.

Nærheden

Nærheden henvender sig særligt til dem, som ønsker at forme nye relationer og have fællesskab med de andre i landsbyen på SommerOase. Landsbyhøvdingene bærer et særligt ønske om at skabe gode rammer for fællesskab og det sociale miljø i landsbyen. Det kan se ud på mange måder, fx ved fællesspisning, børnepasningsaftaler eller arrangementer i fællesteltet. Vi håber, at fællesteltet vil blive et mødested og en ramme for socialt samvær - særligt for deltagerne i Nærheden.

Friheden

Friheden minder om det, vi kender som Fælleslandsbyen. Det er et åbent tilbud for alle deltagere, der ikke er tilknyttet en menighed eller et etableret fællesskab på SommerOase. Her kan man fint bo, selvom man finder sit primære netværk udenfor landsbyen eller hvis man er på SommerOase med en mindre gruppe (2-6 enheder), som ikke naturligt kan placeres i en etableret landsby på SommerOase.

Læs mere om SommerOase og tilmeld dig her


Annoncer