Nyt fra KirkePlanterNet

KirkePlanterNet præsenterer nye læringsnetværk, målrettet teams af frivillige i menigheder, med opstart i foråret 2018.

DanskOase har partnerskab med KirkePlanterNet (KPN), som arbejder for at danne og udvikle fællesskaber, hvor mennesker kommer til tro på Jesus Kristus.

Nu er der mulighed for at være med i et af de nye læringsnetværk, som KPN tilbyder til foråret.

KPN har, med basis i Aarhus Valgmenighed, tilbudt læringsnetværk siden 2009. Mere end 40 menigheder har gennemført et 2-årigt læringsforløb. 

De nye læringsnetværk omfatter bl.a. Katapult og RØST. Katapult handler om mission gennem mindre fællesskaber. RØST beskæftiger sig med profetisk kultur i menighederne. Læs mere om KPN og de nye læringsnetværk her.

Fordele for dig:

Om RØST

Profeti er en fantastisk gave, Gud har givet til kirken. En gave som bringer liv til mennesker og forbinder os med vores himmelske faders hjerte. RØST ønsker at hjælpe kirker til at vokse ind i et sundt, modent og bibelsk forhold til det profetiske.

Om Katapult

På Katapult hjælper vi dig med at lykkes i at leve en missional livsstil og giver dig redskaber til at sætte ord på de gode nyheder, så mennesker omkring dig kommer til at møde Gud. Så hvis du drømmer om at træde ud i et nyt eventyr og se nogle af dine missionale drømme blive til virkelighed, så er Katapult for dig.

Læs mere og tilmeld dig et læringsnetværk her.


Annoncer