Nyt vejlederråd etableret

DanskOase holdt fredag den 26. januar 2018 repræsentantskabsmøde i Karlslunde Strandkirke. Det årlige repræsentantskabsmøde er stedet, hvor der sættes fokus på vores fælles vision. Men også en anledning til at se tilbage på 2017 og frem mod 2018. På årets repræsentantskabsmøde blev endvidere et nyt vejlederråd etableret.

Vejlederrådet: Anders Michael Hansen, Morten Munch og Karsten Bach

Glimt fra ledelsesberetningen

En af de store begivenheder i årets løb har været flytning af SommerOase fra Odder til Horsens. Det har været hårdt arbejde at få det til at lykkes, og SommerOase har nu fået et nyt sted, hvor det kan udvikles og vokse. Tilmeld dig allerede nu til årets familiefest i Horsens.

I 2018 glæder vi os til at se Oasehøjskolen vokse frem. Vi drømmer om en højskole som skal være et kraftcenter i dansk, karismatisk fornyelse. Du kan følge med i udviklingen og støtte projektet her.

Vision 2020: Levende menigheder i mission

Ruben Dalsgaard, generalsekretær i DanskOase, fortæller om lederskabets arbejde med visionen det seneste år: ”Vi oplever, at Gud særligt lægger visionspunkterne diakoni, mission i folkekirken og familieliv på vores hjerter. Her arbejder Gud allerede i vores bevægelse, og vi oplever en genklang. Bl.a. har flere menigheder fået håndtag på mission gennem diakoni, og der er blevet åbnet en dør til de byer vi bor i.”

Frivillig vejlederordning for præster og menigheder

På sidste års repræsentantskabsmøde fik lederskabet opbakning til at arbejde videre med en vejlederordning for præster og menigheder i DanskOases menighedsnetværk.

I år vedtog repræsentantskabet vejlederordningen, som rummer dannelsen af et vejlederråd, der skal hjælpe menigheder og præster med at kalde en vejleder og ligeledes hjælpe vejlederne til at lykkes i deres opgave. Til vejlederrådet blev følgende kaldet: Anders Michael Hansen, valgmenighedspræst i Aarhus Valgmenighed, for en treårs periode, Morten Munch, sognepræst i Værløse kirke, for en toårs periode og Karsten Bach, landsleder i Alpha Danmark, for en etårs periode. De har alle tre været en del af Oase-bevægelsen i mange år, og er bredt kendt i netværket. Vi ønsker Guds velsignelse over den tjeneste de træder ind i.

 

Læs også: Nye medlemmer i lederskabet


Annoncer