Oasehøjskolen er en ressource for din kirke

Oasehøjskolen starter næste elevhold d. 12. janaur 2020. Kender du en, som skal med på holdet?

Oasehøjskolen

Oasehøjskolen vil gerne være en ressource ind i dansk kirkeliv. Vi ønsker at inspirere, udfordre og udruste vores elever til at blive en aktiv del af kirken i Danmark. Så vores drøm er at blive en ressource for din kirke, som du kan bruge i forbindelse med udrustning af de unge, der hører til i din kirke. 

Når vi ser tilbage på de første 2 elevhold på Oasehøjskolen, fyldes vi med stor taknemmelighed. Vi har vandret med 48 mennesker igennem 20-22 uger og set dem blive forandret gennem relationen med Gud og hinanden. For de fleste af dem har det været en helt afgørende periode i deres liv. Der kunne være mange glimt fra livet her, som vi kunne dele. Valget er faldet på disse to helt friske udtalelser fra to af vores elever.

Pernille

“Det har været overvældende, berigende, udfordrende, opbyggende og ret forvandlende for mig at starte på højskole. Pludselig stod jeg et sted, hvor jeg følte mig hjemme. Overraskende, fordi det normalt tager mig tid at finde tryghed, når jeg starter på et nyt kapitel. Faktisk var det svært for mig at trække mig tilbage, fordi jeg hele tiden havde lyst til at være med i alt, hvad der skete - og de første mange uger var også præget af søvnmangel. Men også af den frihed, vi blev tildelt, idet vi selv fra start af har været med til at forme hvilke værdier, der er særlige for vores hold. Det har skabt nogle rammer, som har bidraget til den tryghed, der er i fællesskabet - ligesom det også gør hvert hold helt særligt.

En ting jeg husker tydeligt er, at vi allerede den første weekend delte livshistorier og det gav en helt særlig forståelse og rum for at snakke dybere meget hurtigt, hvilket også har været gennemgående for vores højskoleophold. Jeg tror også en lille del af hjemmeligheden ligger i de omgivelser, vi befinder os i. At vi har vores egen stue og køkken, hvor vi kan lave mad og hygge i weekenderne. Alle de kroge og hyggelige oaser, som er her på skolen. Det kan bare noget helt særligt.❤️”

Tobias

I videoen fortæller Tobias om sit ophold på Oasehøjskolen, som ifølge ham er en højskole for alle, der er forvirrede omkring alt.

Vi er overbevist om, at du kender én eller flere, som kunne have gavn af et ophold på Oasehøjskolen. Så vores bøn til dig er, at du tager direkte fat i dem du kender, med en konkret opfordring til at tage på højskole.

Vi svarer gerne på spørgsmål og hjælper med afklaring både praktisk og økonomisk. Kontakt højskoleforstander Steen Balle på 2240 6858 eller forstander@oasehojskolen.dk. Det er lige nu muligt at søge et højskolelegat via vores elevstøttefond. Det er også muligt at aflægge højskolen et besøg for at se stedet og mærke, hvad det kan.


Annoncer