Oasehøjskolen har et godt tilbud i uge 29

Oasehøjskolen kommer med et nyt tiltag: En SommerOaseHøjskole, som er en smag på højskolelivet kombineret med det bedste fra SommerOase.

Oasehøjskolen lancerer nu en SommerOaseHøjskole i uge 29 – fra lørdag den 17. til fredag den 23. juli.

- Vi tager det bedste af det bedste fra højskolelivet og blander det med de gode vibes fra SommerOase, siger Jakob Bjerrum Swartz, der er forstander på Oasehøjskolen.

- Og vi lover, at det bliver en forrygende uge, hvor vi både følger SommerOase online, og så tilsætter vi yderligere et hav af andre tilbud og et stærkt fællesskab.

Koncerter, talks og meget mere

På SommerOaseHøjskolen bliver der udbudt masser af aktiviteter, kreative værksteder, talks med gode navne, koncerter, lovsangsfest, en pilgrimsvandring og meget, meget mere.

- Det bliver en unik mulighed for at mærke suset fra SommerOase med fællesskab og et boost til ens åndelige liv, samtidig med at man smager højskolelivet. Mange kan måske ikke afsætte 5-6 måneder til et højskoleophold, men man kan sagtens få en fantastisk højskoleoplevelse på en uge, forklarer Jakob Bjerrum Swartz.

Sommer og fællesskab

Fælles for både SommerOase og højskoleliv er selvfølgelig bålaftener, lovsang, koncerter, sport og ikke mindst et fedt fællesskab.

- Vi regner med, at højskolen kommer til at summe af liv fra en masse glade mennesker, at vi får sol og selvfølgelig et fedt fællesskab, pointerer Jakob Bjerrum Swartz, og nævner at der maks. er 50 pladser. Man skal være mindst 17,5 år for at deltage, men ellers er SommerOaseHøjskole for alle aldre, og ægtepar er også velkomne.

- Vi har planlagt flere spor man kan følge over tre dage, og der bliver også et for kæreste- og ægtepar, ligesom der er noget for dem, der gerne vil nørde med sang og musik, det kreative og kunstneriske, samt sport og outdoor, forklarer Jakob Bjerrum Swartz.

Hvis man tilmelder inden den 15. juni, får man 500 kr. i rabat på hele ugen.

>> Læs mere og tilmeld dig her


Annoncer