Oasehøjskolen har et nyt tilbud til hjemvendte unge

Mange unge har fået afbrudt en rejse i udlandet, og har måttet haste hjem til Danmark på grund af Corona. Oasehøjskolen kommer nu med et tilbud: ”Rejs videre med os…” netop til den gruppe unge.

Oasehøjskolen 2020
Foto: Max Hernandez Photo

 

Mange danske unge, som var ude i verden enten som volontører, på bibelskole, backpackere eller noget helt fjerde har måttet afbryde deres ophold i udlandet, og sidder nu i Danmark uden at vide, hvordan fremtiden skal se ud.

- Det er rigtig ærgerligt for dem, og synd at de får ødelagt drømmen om et udlandseventyr, indleder Steen Balle Kristensen, der er forstander på Oasehøjskolen.

- Men nu er de kommet hjem, og sandsynligheden for, at de kommer afsted igen på den her side af sommerferien er meget lille. Derfor vil vi gerne tilbyde dem at rejse videre med os. Det bliver en anden rejse i forhold til, hvad de havde tænkt, men vi er sikre på, at det bliver en vild og personlig rejse som vil rykke dem på et personligt plan, i deres forhold til Gud og give dem en ballast til livet, siger Steen Balle Kristensen.

Tilbuddet fra Oasehøjskolen er et 10 ugers højskoleophold, der begynder den 19. april og kører frem til den 27. juni.

Læs mere her


Bredt udvalg af fag

 

Oasehøjskolen har i forvejen 26 elever, der har været på skolen siden den 12. januar. Eleverne er, som alle andre elever netop nu, sendt hjem, men det forventes at de er tilbage efter påske, og forstanderen mener sagtens, at en ekstra portion elever kan integreres i fællesskabet og undervisningen.

- Meningen er, at det nye mini-højskolehold skal begynde den 19. april, hvor vi laver et særligt introduktionsforløb for dem, hvorefter de bliver en del af den planlagte undervisning som rummer temauger, bibelske fag og emner, som f.eks. at være en missional kirke, diakoni, Jonas´ bog og at være kirke i samfundet. Desuden kan de vælge mellem mere end 10 valgfag indenfor musik, kreativitet og outdoor, ligesom vi senere på foråret har en uges pilgrimsvandring på Hærvejen, forklarer Steen Balle Kristensen.

Mærk Gud, Rejs dig, Bevæg verden

 

Oasehøjskolens nye slogan er ”Mærk Gud, Rejs dig, Bevæg verden” og forstanderen lover, at de tre principper betyder, at man ikke er den samme når man forlader skolen som da man kom, også selv om opholdet kun er på 10 uger.

- Vi udfordrer dem i deres liv med Gud og inspirerer dem gennem kompetent undervisning, så de bliver udrustet til at handle og sætte aftryk i kirken og samfundet. Det er faktisk tre væsentlige ting i forhold til at blive dannet og kunne håndtere sit fremtidige liv, siger Steen Balle Kristensen.

Læs mere på: www.oasehojskolen.dk/rejs-videre-med-os

Yderligere information fås hos forstander Steen Balle Kristensen på forstander@oasehojskolen.dk eller på 2240 6858.

Rejs videre med os

Annoncer