Oasehøjskolen inviterer til info-aften

Den 10. juni giver Oasehøjskolen gratis aftensmad til kommende elever og andre interesserede. Under titlen "Højskoledrømme" bliver der sat fokus på, hvad Oasehøjskolen vil bidrage med - og hvorfor man skal melde sig på det første hold.

Januar 2019 åbner højskolen op for de første elever. Teamet bag drømmer om at det skal blive et FANTASTISK sted for unge, hvor mennesker bliver inspireret, udfordret og udrustet på liv og tro. 

"Det er en super spændende proces at være med til at starte noget fra bunden, og vi har brug for unge der vil være med som pionerer ind i opstarten af Oasehøjskolen!” skriver Oasehøjskolen i invitationen.

Måske går du med en lille drøm om at være med på Oasehøjskolen. Måske skal du ligefrem være firstmover og starte til januar 2019! Måske skal du bare komme og mærke stemningen og drømmene for hvad Oasehøjskolen kan i Danmark.

Højskolen inviterer til en højskoleaften, med snak og drømme om den kommende højskole i Oase. 

Du kan møde Ulla og Steen Balle Kristensen, der er blevet ansat som forstanderpar og Anders Rosengaard Haldrup fra bestyrelsen. Clemens Dommert, der har tilmeldt sig som elev på højskolen, vil også dele sine grunde til at han har valgt et forløb på Oasehøjskolen. 

Tilmelding via Facebook-begivenheden senest d. 8. juni hvis du vil spise med: https://www.facebook.com/events/572066183180442/


Annoncer