Oasehøjskolen søger medarbejdere

Brænder du for at være med til at inspirere, udfordre og udruste unge til personlig dannelse og til et liv i Helligåndens kraft og efterfølgelse af Jesus til gavn for næsten, kirken og samfundet?

Det er store ord – men ikke desto mindre vores drøm med Oasehøjskolen.

Vi har brug for pionerer – ildsjæle, der er parat til at arbejde uden sikkerhedsnet for at føre drømmen ud i livet.

Dette jobopslag er en åben invitation til dialog, med henblik på at lave en forpligtende hensigtserklæring om at blive en del af medarbejderstaben, når højskolen efter planen starter i januar 2019.

Vi drømmer om at kunne præsentere det meste af teamet på dette års SommerOase i juli 2018. Send en mail til forstander@oasehojskolen.dk  – gerne vedlagt et CV samt en beskrivelse af, hvorfor netop du skal være med på vores team.

Det, vi har brug for, er følgende job-profiler

Musiklærer – der udover at undervise i musik og performance, skal være med til at skabe hele miljøet omkring musiklivet på skolen. Vi lægger vægt på, at musikmiljøet på skolen tager udgangspunkt i den lovsangstradition, der lever i DanskOase.

Kreativ lærer – der udover at undervise i kunst og kreativitet på et højt fagligt niveau, skal være med til at skabe det kreative miljø på skolen.

Fortrinsvis til sport, outdoor, bibel, kristenliv, tro og etik.

Alle faste medarbejdere på skolen skal være parate til at indgå i højskolelivet og være en aktiv del af elevernes hverdag – både i undervisning og fritid.

Belønningen er til gengæld kæmpe stor – udover en løn der matcher de offentlige aftaler på området, får du en enestående mulighed for at sætte helt afgørende spor i unges liv!


Annoncer