Odder Frimenighed søger præst

Fra 1. Marts 2020 søger Odder Frimenighed en fuldtidspræst til en fast stilling. Er du uddannet teolog, god til at lede, motivere og udruste frivillige? Så er stillingen som præst i Odder måske noget for dig.

Om Odder Frimenighed

Odder Frimenighed er en evangelisk-luthersk frimenighed, tilknyttet Dansk Oase, og beliggende i Odder. Vi er en menighed på 235 personer, der mødes til gudstjeneste om søndagen og derudover har vi aktiviteter i ugens løb for både små og store, unge og voksne.

Vi tror, at Bibelen er Guds ord til os i dag, og at det er relevant og brugbart i vores hverdag. Gennem større og mindre fællesskaber ønsker vi, at det glade budskab om Jesus må nå vores naboer, kollegaer, studiekammerater og hvem vi ellers omgås i dagligdagen.

Odder Frimenighed har siden menighedens opstart i midten af 90érne været en familiebaseret menighed, hvor gennemsnitsalderen er i slutningen af 20’erne. Vi har udover den ledige præstestilling yderligere en præstestilling på 50%, en børne- og ungdomsmedarbejder på 50%, en administrativ medarbejder på 33%, en diakonmedarbejder på 20% og dertil et par frivilligt ansatte.

Om dig

Om dine opgaver

Om stillingen

Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende retningslinjer. Der er ikke tilknyttet tjenestebolig til stillingen, men menigheden vil være behjælpelig med at finde relevant bolig til vores nye præst.

Om ansættelsesforløbet

Ansøgning, CV samt kopi af relevante eksamenspapirer sendes til formand@odderfrimenighed.dk

Ansøgningsfrist 6. januar 2020.

Første samtale i uge 3, anden samtale i uge 4.

Yderligere oplysning fås hos vores anden præst i menigheden Leif Johansson tlf 61703373, eller menighedsrådsformand Asbjørn Ramlov tlf 30615405. 


Annoncer