Oplev 3 nye spor på Oasehøjskolen til foråret

Som noget helt nyt kan du efter nytår vælge at forfølge dine musikalske drømme, udvikle dine kreative evner eller modtage sparring og værktøjer til at kickstarte dit eget projekt. Alt sammen på Oasehøjskolen.

I videoen præsenterer Andreas Hejslet et af Oasehøjskolens tre nye spor, nemlig musik. Musik sporet er for dig der elsker at spille og lytte til musik, og her kan du udfordre dine musikalske evner eller udvikle dit sangskriver talent - uanset hvor dygtig du er, så er du velkommen på Oasehøjskolen!

Oasehøjskolen præsenterer 3 nye spor efter nytår

De 3 spor er Kreativitet, Musik og Iværksætteri.

Om det nye initiativ siger Steen Balle Kristensen, forstander på Oasehøjskolen: 

"Som en forholdsvis ny højskole forsøger vi hele tiden at spore os ind på, hvad vi som højskole kan tilbyde, og hvad vi er gode og dygtige til. 

Efter feedback fra tidligere og nuværende elever, så er vi blevet bekræftet i, at vi har dygtige undervisere i form af Peter, som er professionel tegner, og Andreas, som er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium m.fl. og at det vil give mening at fokusere endnu mere på det kreative og det musikalske område.

Derudover arbejder vi lige nu på at finpudse iværksætter-sporet, hvor et stærkt bagland og netværk er med til at gøre dette spor helt unikt." 

Oasehøjskolen starter nyt hold d. 12. januar, og du kan se frem til de 3 nye spor, en tur til Israel, pilgrimstur og meget mere... 

Tilmeld dig Oasehøjskolens forårshold her


Annoncer