PåskeOase er både fest og hverdag

Den sidste konfetti er fejet op og lyset er slukket i Rudehøj Efterskoles store hal. Over 200 teenagere har siden onsdag været samlet til fest, fordybelse og fællesskab på PåskeOase 2018. Vi har sunget, vi har spillet brætspil, vi har bedt og vi har danset…

GALLERI: PåskeOase 2018

Jesus har...derfor kan jeg

Årets tema var SALT + LIGHT, hvor vi sammen udforskede Jesu ord i Bjergprædikenen (Matthæusevangeliet 5-7). Det har været fantastisk - men også udfordrende! For Jesus kalder os til et liv i efterfølgelse - et liv, hvor vi spejler ham ud i verden og er salt og lys for vores omgivelser.

Vi har set på Påskens beretninger og zoomet ind på, hvad Jesus har gjort for os. I forlængelse af det har vi set på, hvad det er for et liv vi kaldes ind i, i lyset af påsken. Det er et liv, hvor vi kan slippe bekymringer og sige ske din vilje til vores himmelske Far. Det er også et liv, hvor Jesus beder os om at elske vores fjender: de useje og dem der er svære at elske.

Det er et liv, hvor vi med alt hvad vi er, kan få lov til at pege på Gud, som skinner igennem os.

Scenelyset er måske slukket…

…men det lys Gud skinner igennem os skinner og vil blive ved med at skinne!

I forbindelse med PåskeOase har BUO, i samarbejde med Rudehøj Efterskole, udgivet en ressource med 30 andagter over Jesu ord til og i Bjergprædikenen. Hent det gratis andagtshæfte på ISSUU.

Har du en teenager i dit hjem eller i din menighed vil jeg opmuntre dig til at fortsætte vandringen med dem.  Det kan du blandt andet gøre ved at læse de daglige andagter sammen med dem.

Læs også: Livet efter efterskolen

Vi ønsker, at PåskeOases budskab om efterfølgelsens liv skal strække sig langt ud over de fire dage vi er samlet i Odder - og jeg vil gerne invitere jer med ind i dette budskab.

Det har været et kæmpe privilegium at være sammen med jeres teenagere og vi glæder os til at åbne dørene til endnu et fantastisk PåskeOase i 2019.

På vegne af PåskeOase teamet

Karoline Kurtzmann
Eventleder


Annoncer