Påvirker coronavirus SommerOase?

Vi planlægger en fantastisk familiefest på SommerOase i uge 29, mens vi holder øje med udviklingen og forbereder os ekstra godt på hygiejne og sikkerhed.

Foto fra SommerOase 2019

Opdatering: SommerOase 2020 er desværre aflyst - se mere på www.sommeroase.dk


12. marts 2020

Måske har du overvejet, om SommerOase er i fare for at blive aflyst på grund af coronavirus?

Vi følger naturligvis med i udviklingen og samarbejder tæt med relevante myndigheder og brancheorganisationer i forberedelserne til SommerOase. Selvom der er tale om konsekvenser for større arrangementer i øjeblikket, er der ingen grund til at aflyse SommerOase ifølge Sundhedsstyrelsens seneste rapport fra d. 10. marts. Rapporten forholder sig til den aktuelle risikovurdering og beskriver det mest sandsynlige scenarie som en bølge, der ”...afvikles gennem marts til maj 2020 og efterlader en del af den danske befolkning immun”.

Sikkerhedsansvarlig er optimistisk

Det generelle billede er, at arrangementer i juli måned fortsætter planlægningen og regner med gennemførelse – det gælder bl.a. Roskilde Festival og Smukfest. Andre arrangementer, som netop nu aflyses i marts og april, ser på muligheden for at kunne gennemføre i juni, juli og august.

Benjamin Byg, projektleder og sikkerhedsansvarlig på SommerOase, udtaler: ”Vi er meget taknemmelige for myndighedernes effektive og grundige vejledning, som gør det muligt for os at forberede os bedre på SommerOase i den skærpede situation. Vi er optimistiske og tager praktiske forholdsregler i forhold til hygiejne og generel sikkerhed på SommerOase, så vi alle kan få den bedst mulige festival og familiefest.”

Skulle det komme så vidt at vi mod forventning alligevel må aflyse SommerOase helt eller delvist, vil vi håndtere det med udgangspunkt i de forudsætninger myndighederne udstikker for os til den tid.

Få opdateret info


Det kan du opleve på SommerOase i år

Spor for alle aldre
Talere
Koncerter 

Læs også: Familien Bruun har været på SommerOase i over 30 år


Annoncer