Præsteindsættelse i Aarhus Valgmenighed

Søndag d. 31. marts kl. 10.00 fejrer Aarhus Valgmenighed gudstjeneste med indsættelse af Hans-Christian Vindum Petterson som præst med fokus på unge, studerende og gymnasieelever.

Hans-Christian Vindum Petterson

Invitation til præsteindsættelse

Vi har den store glæde at kunne indsætte Hans-Christian Vindum Petterson som præst i Aarhus Valgmenighed.

I den anledning vil vi gerne invitere dig/jer til at være med til denne festlige og vigtige dag.

Vi markerer indsættelsen med en gudstjeneste og efterfølgende en let frokost med mulighed for at bringe en hilsen til Hans-Christian. Gudstjenesten afholdes søndag d. 31. marts kl. 10.00 i Aarhus Valgmenighed, Mjølnersvej 6, Åbyhøj.

Vi glæder os til at tage imod både børn og voksne, som ønsker at fejre dagen sammen med os. 

Hans-Christian kommer fra en stilling som KFS-sekretær i Aarhus, hvor han igennem de sidste tre år har arbejdet med at udruste kristne unge og studerende til at kende Gud og gøre ham kendt på deres studiested. Igennem dette arbejde har Hans-Christian formået at udvikle arbejdet, skabe stærke relationer til de studerende, set studerende komme til tro og er lykkedes med at skabe større events ind i studiemiljøet, særligt apologetiske oplæg, og meget mere.

Hans-Christian kommer til at arbejde bredt i ÅVM med alle sine kompetencer, dog med særligt fokus på unge, studerende og gymnasielever.

Venlig hilsen Aarhus Valgmenighed


Annoncer