Send dine brugte ting til genbrug på SommerOase

I år på SommerOase udvider vi OaseTorvet med en genbrugsbutik drevet af Mission Afrika Genbrug.

I uge 29 opretter Mission Afrika Genbrug en popup genbrugsbutik på SommerOase, som alle deltagere kan få glæde af.

Under SommerOase kan du selv medbringe ting til genbrugsbutikken. Det kan f.eks. være brugt tøj i pæn stand og nyvasket, ting og sager, køkkenting og endda småmøbler. Varerne sælges direkte fra teltet under SommerOase. Så medbring de ting du ikke længere har brug for, i teltet på OaseTorvet.

Indlevering kan ske søndag d. 15. juli mellem kl. 13-17 eller i løbet af resten af ugen. 

I løbet af hele ugen kan du shoppe i genbrugsteltet fra kl. 11, hvor du kan møde de frivillige fra Mission Afrika Genbrug, gøre en god handel og få en snak om mission blandt verdens allerfattigste. 

Mission Afrika Genbrug driver 72 genbrugsbutikker over hele landet med over 2000 frivillige. Mission Afrika Genbrug er passionerede omkring alt det, de sælger i deres butikker og den forskel de gør i Danmark med deres forretninger. Deres arbejde tjener ikke kun ét men mange fantastiske formål: Ting, som folk ikke længere har brug for, bliver genanvendt til gavn for miljøet, folk har mulighed for at købe gode varer til få penge, butikkerne skaber stærke og meningsfulde fællesskaber for alle de frivillige. Og endeligt, så går overskuddet fra Genbrugsbutikkernes arbejde til gode formål ude i verden. 


Annoncer