Send dit tøj til genbrug på SommerOase

På SommerOase 2019 har vi igen en genbrugsbutik på pladsen, hvor du kan aflevere brugte ting og tøj - og samtidig gøre en god handel.

Foto fra genbrugsbutikken på SommerOase 2018.

Sidste år var Mission Afrika Genbrug for første gang med på SommerOase med en genbrugsbutik, og det var ikke helt tilfældigt. Vi ønsker at være med til at skabe bæredygtige muligheder for at være forbruger og skabe inspiration til at overveje, om det man står og mangler kan findes brugt i stedet for at købe nyt. 

Fokus på genbrug

Derfor er vi også glade for at kunne fortælle, at vi over de næste år kommer til at sætte fokus på genbrug på SommerOase gennem et flerårigt samarbejde med Mission Afrika Genbrug.

Udover at være til stede på pladsen med en genbrugsbutik, inviterer Mission Afrika Genbrug også til to dialogmøder i løbet af SommerOase, hvor de sætter fokus på genbrug, tendenser og trends og på hvordan man kan være med til at starte og drive en butik. 

Lige som sidste år opfordrer vi derfor alle vores deltagere til at medbringe tøj og ting til genbrug på SommerOase og indlevere dem i Genbrugsteltet, så andre kan få glæde af dem.

Genbrugsteltet på SommerOase har åbent hver dag fra kl. 11-17.

Læs også: På vej mod et grønnere DanskOase


Annoncer