SommerOase 2021 bliver en Danmarks-begivenhed

Vi har besluttet, at vi ikke skal mødes på den store plads i Horsens til sommer. Men behold endelig krydset i kalenderen i uge 29. Vi tager alt det, vi elsker ved SommerOase og spreder det ud over hele landet til små og store fællesskaber.

Vi har en vigtig nyhed at fortælle jer. En nyhed, som kommer til at berøre mange mennesker.

Vi har besluttet at afholde SommerOase 2021 som en begivenhed, der er spredt ud over hele Danmark med mange små og store fællesskaber, og altså ikke at mødes til den store fest i Horsens næste sommer.

Nogle af jer vil undre jer over, at vi ikke venter med at tage den beslutning, til vi er helt sikre på, at det ikke er muligt. Den sikkerhed ville nok først komme til foråret.

Vi har taget beslutningen nu, fordi vi gerne vil bruge tiden og ressourcerne på den allerbedste måde. I stedet for at investere i det vi måske kan, og med stor fare for at spilde en masse tid og penge, så vil vi arbejde på det vi ved, vi kan gennemføre.

Vi tror på, at vi kan tage det, vi elsker ved SommerOase og sætte det i spil for at skabe en Danmarks-begivenhed, der ikke bare når ud til alle dem, der plejer at have SommerOase som et af årets højdepunkter, men endnu videre ud, så flere kan få lov til at smage på SommerOase, og mere vigtigt: få et møde med Jesus!      

Selvfølgelig er vi kede af det – vi er bedrøvede sammen med mange af jer, som bare har længtes efter at komme sammen. Vi vil love jer, at vi kommer stærkt tilbage i Horsens igen, når tøjlerne bliver sluppet. Vi kan allerede fornemme hvor vildt det bliver!

Følg med i processen frem mod SommerOase 2021 på www.sommeroase.dk.

FAQ: Få svar på dine spørgsmål her.


Annoncer