SommerOase online 2021

SommerOase online samler den store SommerOase-familie i uge 29 - samme tid, mange steder. I år er der online program for både børn, juniorer og voksne.

SommerOase online - samme tid, mange steder

SommerOase online samler den store SommerOase-familie. Vi håber, du vil være med - sammen med din menighed, din familie, dine gamle efterskolevenner eller dem, du altid glæder dig til at mødes med på SommerOase.

Vi samler tråden op fra 2019 med temaet "Kraften i det lave" som tager udgangspunkt i Galaterbrevet, kapitel 5, vers 22-23.

SommerOase online begynder med gudstjeneste søndag d. 18. juli kl. 10:30 og slutter med et aftenmøde onsdag d. 21. juli.

Se hele programmet her.

Program for unge og voksne

Vi åbner med et brag af en OaseGudstjeneste for hele familien søndag formiddag. De resterende formiddage kan du brygge en kop kaffe og begynde dagen med korte livestreamede formiddagsmøder med lovsang, refleksionstid og en udfoldelse af årets tema ved Arianna Walker.

Efter en kort pause kan du finde din bibel og notesblok frem og følge med i spændende bibeltimer, hvor Christoffer Højlund, Lars Meilandt Hansen og Daniel Hougaard fører os ind i 2. Korintherbrev.

Læs mere om talerne her.

Hver aften synger vi lovsang med Arvid Asmussen og band. Til aftenmøderne bruger vi tid på tilbedelse og lytter til udfordrende og inspirerende prædikener ved danske talere fra Oase netværket.

Tirsdag aften fortsætter mødet med en lovsangsfest.

Program for børn og juniorer

For børn og juniorer er der bibelhistorier, undervisning og aktiviteter. Vi følger op på de voksnes tema og snakker om Åndens frugt(er). Losse-Lis og Onkel Åge kommer på besøg og så kan alt jo ske!

Du kan allerede nu bestille årets børne CD.


Annoncer