SommerOase online

Selvom vi ikke skal mødes på SommerOase i Horsens i år, kan du alligevel få en SommerOase oplevelse i uge 29 - samme tid, mange steder.

 

Teamet omkring SommerOase arbejder på højtryk for at udvikle SommerOase online. Derfor håber vi, du vil holde fast i uge 29 som din SommerOase uge. For når vi gør noget på samme tid, opstår et særligt fællesskab og en fælles oplevelse, selvom vi ikke kan være sammen.

SommerOase online starter søndag d. 12. juli kl. 10 med en festlig familiegudstjeneste og slutter med aftenmøde onsdag d. 15. juli.

Hvordan skal din lokale SommerOase se ud? Giv dit input til SommerOase teamet her.

Samme tid, mange steder

Selvom vi må være hver for sig eller i mindre fællesskaber, vil vi gerne fastholde uge 29 som en tid, hvor vi sammen med lokale menigheder skaber rammer for fællesskab under nye omstændigheder.

Vi vil gerne tilbyde ressourcer til opmuntring og opbyggelse hen over sommeren. Ressourcer som kan skaleres og bruges både i stuen derhjemme eller på menighedslejren, alt efter hvad situationen tillader. Præcist hvordan det hele kommer til at se ud, ved vi ikke endnu. Men vi tror på, at vi sammen kan skabe en SommerOase oplevelse, som giver mening for dig og din kirkefamilie.

Skab en uforglemmelig uge 29 sammen med os

Vi kan mærke, hvordan det bobler ude i netværket for at skabe nye og alternative måder at mødes på, og det er vi dybt taknemlige over at mærke. Vi er en stor bevægelse med mange hjerner og hjerter, og det er inspirerende at se, hvordan lokale fællesskaber arbejder med at skabe nærvær, selvom de ikke kan mødes fysisk. 

Vi ønsker at skabe en uforglemmelig uge 29 sammen med jer. Derfor kontakter vi nu lokale Oasefællesskaber for at høre om idéer, initiativer og behov. Du kan også give dit input via formularen her:

Mit input til SommerOase

Annoncer