SommerOaseHøjskole i uge 29

Oasehøjskolen kommer med et fedt sommertilbud om fællesskab og gode oplevelser i uge 29. Få en smag på højskolelivet kombineret med det bedste fra SommerOase.

Kombination af SommerOase og højskoleliv

Oasehøjskolen lancerer nu SommerOaseHøjskole i uge 29 – fra lørdag den 17. til fredag den 23. juli.

- Vi tager det bedste af det bedste fra højskolelivet og blander det med de gode vibes fra SommerOase, siger Jakob Bjerrum Swartz, der er forstander på Oasehøjskolen.

- Og vi lover, at det bliver en forrygende uge, hvor vi både følger SommerOase online, og så tilsætter vi yderligere et hav af andre tilbud, kreative værksteder og et stærkt fællesskab.

Masser af muligheder

På SommerOaseHøjskolen bliver der udbudt masser af aktiviteter, foredrag og smagsprøver på mange af de valgfag højskoleelever normalt har, f.eks. outdoorliv, keramik, kor, band, teater, billedkunst og sport.

- Det bliver en unik mulighed for at mærke suset fra SommerOase med fællesskab og et boost til ens åndelige liv, samtidig med at man smager højskolelivet. Mange kan måske ikke afsætte 5-6 måneder til et højskoleophold, men man kan sagtens få en fantastisk højskoleoplevelse på en uge, forklarer Jakob Bjerrum Swartz.

Fedt fællesskab

Fælles for både SommerOase og højskoleliv er selvfølgelig bålaftener, lovsang, koncerter, sport og ikke mindst et fedt fællesskab.

- Vi regner med, at højskolen kommer til at summe af liv fra en masse glade mennesker, at vi får sol og selvfølgelig et fedt fællesskab. På en coronasikker måde, pointerer Jakob Bjerrum Swartz.

Fede rammer

Oasehøjskolen ligger midt i Jylland omgivet af lækker natur. Højskolens rammer er unikke, og især den store park er fantastisk at give den gas i.

Alle deltagere bor sammen med en eller to værelseskammerater, og der bliver serveret tre hovedmåltider og tre snacks i løbet af dagen.

Man skal være mindst 17,5 år for at deltage. SommerOaseHøjskole er for alle aldre, og ægtepar er også velkomne.

Se mere om Oasehøjskolen på Facebook og Instagram – søg på Oasehøjskolen!

Tilmelding

Tilmeld dig SommerOaseHøjskole her: 

Tilmeld dig

Vælg SommerOaseHøjskole i rullemenuen.

Ved tilmelding inden den 15. juni er prisen for hele ugen kun 1950 kr. Efter 15. juni er den 2.450 kr.


Annoncer