Stærkt præsteteam i spidsen for årets bibeltimer på SommerOase online

SommerOase online 2021 byder på 3 bibeltimer med 3 præster fra Oase netværket: Christoffer Højlund, Lars Meilandt Hansen og Daniel Hougaard.

Fra venstre: Christoffer Højlund, Lars Meilandt Hansen og Daniel Hougaard

Temaet for SommerOase online er Kraften i det lave. 

De tre præster Christoffer Højlund, Lars Meilandt Hansen og Daniel Hougaard står for årets bibeltimer, som bliver sendt kl. 11.30-12.00 mandag til onsdag i uge 29.

Præsterne giver temaet et bibelsk tvist gennem Paulus' andet korintherbrev. 

Hvordan ser det ud at leve et liv i Guds kraft?

Kraften i det lave. Handler det ikke dybest set om at blive mere som Jesus? Det er et af de helt afgørende spørgsmål, da Paulus skriver sit andet brev til menigheden i Korinth. 

Christoffer Højlund mener ikke, spørgsmålet er blevet mindre afgørende siden:

- Vi vil gerne være stærke. Vi vil gerne se godt ud og være på det vindende hold og i toppen af klassen. Men hvordan ser det egentlig ud at leve et liv i Guds kraft?

Se med, når præsterne gennemgår Paulus' andet korintherbrev i uge 29.

Se flere talere her

Tilmeld dig SommerOase online

PS: Det er gratis at følge med i SommerOase online, men din billetpris er med til at dække produktionsomkostningerne.

Hvem er præsterne?

Christoffer Huus Højlund er gift med Marie og far til fire børn i alderen 4-13 år. Han ser med en vis uro frem til et hus med flere teenagere og så er han præst i Fyns Valgmenighed.

Lars Meilandt Hansen er gift med Bitten og de har en datter på 1 år. Lars er præst i Horsens Valgmenighed. Han læser med stor glæde bøger, som andre falder i søvn af og så laver han en udmærket Pizza margarita.

Daniel Hougaard er gift med Karina og sammen har de 2 piger. Daniel har været præst i Odder Frimenighed indtil han i 2020 blev ansat i Sct. Pauls Kirke i Aarhus med særligt fokus på børn, unge og familier.


Annoncer