Tag Jesus med på farten

Tilbud: Køb Morten Hørnings andagtsbog "Møder med Jesus" på PåskeOase. Med i købet får du en mulepose med årets PåskeOase temagrafik.

Køb på PåskeOase: Mulepose med temagrafik og andagtsbog. Pris: 50,-

Men, hvem siger du, at jeg er?

På PåskeOase 2019 stiller vi spørgsmålet: men, hvem siger du, at jeg er?

Spørgsmålet er hentet fra Peters bekendelse i evangelierne, hvor Jesus kalder disciplene ind i en reflektion over, hvordan de egentlig opfatter Jesus. Er han en god lærer? En profet? Er han virkelig Gud med os?

Der er er mange fortællinger - både indenfor og udenfor kirken om, hvem Jesus er.

Lige meget hvilken fortælling vi knytter an ved omkring Jesus, får det konsekvenser for vores liv. Er han blot en god lærer, som underviste om næstekærlighed i det første århundrede, har det ingen overnaturlig betydning for mit liv i dag. Var han virkelig Gud der blev menneske, så er det virkelig gode nyheder for os idag - for vi kan få lov til at bede om helbredelse og genoprettelse. Vi kan få lov til at kalde verdens skaber for: Far!

Derfor ønsker vi på PåskeOase 2019 at stille vores teenagere det her vigtige spørgsmål: hvem siger du egentlig, at Jesus er? (og hvilke konsekvenser får det for dit liv?). Vi vil bruge 4 dage sammen på at undersøge, hvad bibelen fortæller om Jesus og hjælpe hinanden til at bruge tid med ham, så vi kan lære ham at kende. 

Tag Jesus med på farten

Det slutter heldigvis ikke lørdag middag, når vi siger “på gensyn i 2020”! Vi ønsker at teenagerne skal tage erfaringer og refleksioner fra PåskeOase med hjem og arbejde videre med det. Vi har i samarbejde med Bibellæserringen lavet et tilbud på andagtsbogen “Møder med Jesus” skrevet af Morten Hørning Jensen, som også vil undervise fredag aften på PåskeOase. Andagtsbogen indeholder korte tekster, beskrivelser og refleksioner over Jesus og er et godt redskab til at dykke ned i de bibelske fortællinger. Samtidig vil vores flotte temagrafik tegnet af Johanne Hørning blive printet på muleposer, så man altid kan have Jesus med på farten. 

Det bliver muligt at købe muleposen og “Møder med Jesus” til den nette sum af 50,- på PåskeOase. (Spar 30,-). Så send endelig en halvtredser med din teenager på PåskeOase, så de kan tage PåskeOase med hjem!

Vi glæder os til at være sammen med hele netværkets teenagere i påsken! Hav os gerne med i jeres tanker og bønner - der er teenageres liv der bliver forandret af Jesus i de dage!

Sacred Pathways på PåskeOase

På PåskeOase øver vi os i at være sammen med Jesus på forskellige måder. Se introduktionsvideoen til Sacred Pathways her, og gå på opdagelse i de enkelte Pathway-videoer på påskeoase.dk.


Annoncer