Temabogpakke til årets SommerOase

Temaet for SommerOase 2019 er ”Kraften fra det høje”. I samarbejde med Novia har vi sammensat en bogpakke, som hjælper dig og din familie med at komme godt forberedt på SommerOase.

Bogpakken består af tre bøger til forskellige aldersgrupper i familien. Du kan købe bøgerne enkeltvis eller spare 100 kr. ved at bestille bogpakken samlet.

Køb bogpakken hos Novia for 495 kr.

Kraft fra det høje

I samarbejde med Prorex har vi fået oversat Francis Chans bog Forgotten God. På dansk har den fået titlen Kraft fra det høje.

Bogen giver et kærligt indspark til at vende tilbage og opdage Helligånden kraft i vores liv. Vi blevet skabt og frelst til mere end bare at jage gennem livet i et forsøg på overlevelse, men til at søge højt og lavt efter et liv fyldt af Helligåndens glæde og kraft. Gud ønsker at vores liv skal være fyldt af Helligånden, og når vi stoler på Ham bliver vi løftet ind i et liv, hvor vi kan leve optimistisk og tillidsfuldt til at Gud vil være styrken i vores svaghed, så vi kan bære Åndens frugter.

Se Ruben Dalsgaards anmeldelse af Kraft fra det høje

Jesus kalder

Jesus kalder er en andagtsbog til familier med børn i skolealderen og opefter. Her møder både børn og voksne sandheder om Gud direkte i øjenhøjde, og hver dag har et kort afsnit, formuleret som Jesus, der taler direkte til os ud fra bibelvers. Bogen er let tilgængelig, men rummer dybe sandheder om Guds natur og karakter, som fanger både børn og voksne omkring aftensmaden, eller hvornår I nu holder andagt sammen.

Se Lis Abildtrups anmeldelse af Jesus kalder

Vingeslag

Til teenagerne har vi udvalgt en tegneserie, der på fineste vis illustrerer pinsen gennem en pige og hendes oplevelser i skolen. Bogen er let overskuelig at komme igennem og vi anbefaler den særligt til aldersgruppen fra start teenageårene og op til ca 18 år.

Gennem bogen får vi oplevelsen af at være med til at opleve pinsemiraklet og Åndens komme til os på jorden.

Se Kirstine Bandawas anmeldelse af Vingeslag

Køb bogpakken

Køb bøgerne enkeltvis eller samlet som bogpakke.

Spar 100 kr.: Køb bogpakken hos Novia

Tilmeld dig SommerOase 2019


Annoncer