Tilmeldingen til SommerOase 2021 er åben

I uge 29 mødes vi til SommerOase online fra menighedslejre, stuer og terrasser. På årets sommerlejre mødes børn og unge henover hele sommeren. Et helt nyt kort i ærmet er familielejren, som du kan læse mere om her.

Foto fra SommerOase 2019 - Fotograf: Jesper Rais
Tilmeld dig SommerOase

SommerOase 2021 er en familiebegivenhed, som strækker sig over hele sommeren.

SommerOase sender online indhold for børn, juniorer og voksne i uge 29. Vi håber, at rigtig mange vil finde sammen i familier, i sommerhuse eller på lejre og følge med der. Så vi kan være sammen, selvom vi er mange forskellige steder.

Børn og unge får mulighed for at stimle sammen på lejre til længe ventet fællesskab med hinanden. Det glæder vi os over og vi er i fuld gang med at planlægge indhold og aktiviteter.

Men det er ikke kun børn og unge, som får lov. I år har Familielaboratoriet taget initiativ til en familielejr på Rudehøj Efterskole. 

FamilieOase

FamilieOase er for familier med børn fra 0 til 12 år, men familiens teenagere og unge er også velkomne på lejren.

På FamilieOase er familien sammen det meste af tiden. Gud er med i alt i livet. Ikke kun når vi sidder stille og tænker på ham. Derfor udfordrer vi den traditionelle måde at tænke 'familietid med Gud' på. Vi har Gud med i alt det sjove, festlige, eftertænksomme, udfordrende, seje, rolige og hyggelige, vi skal lave sammen. 

Måske får du og din familie en ny idé til 'tid med Gud' som I har lyst til at tage med hjem?

Undervisningen til voksne er Familielaboratoriets spritnye kursus for uperfekte forældre: Værdifuld Hverdag. Det handler om, hvordan man opdrager sine børn ud fra egne værdier og forholder sig mindre til, hvad meningsdannere, andre forældre og Google siger.

Tilmeld dig FamilieOase her

Praktiske oplysninger
FamilieOase er fra torsdag d. 22. juli til søndag d. 25. juli på Rudehøj Efterskole i Odder. Mad og overnatning er med i prisen. Overnatning er på værelser.

Tilmeld dig SommerOase


Annoncer