Tirsdag på SommerOase: Hvad siger Guds Ånd til os?

Følg SommerOase online for voksne. Tirsdag mødes vi om spørgsmålet: Hvad siger Guds Ånd til os?

Tirsdag på SommerOase 2020

Tirsdag d. 14. juli sender vi formiddagsmøde kl. 10.30 og aftenmøde kl. 19.30. 

Fællesskab er blevet udfordret og hindret i de seneste måneder. Vi har været nødt til at opfinde nye fællesskabsformer og opdage os selv på afstand af fællesskab. 

Relationer og nærværende fællesskab med andre mennesker er dog stadig en livsnødvendig komponent, og karantæne-perioden har bidt særligt hårdt for dem, der før krisen var socialt skrøbelige. 

Hvad har krisen afsløret om vores fællesskaber? Hvad siger Guds Ånd til os?

Formiddagsmøde med Victor John

Til formiddagsmødet er vi optaget af, hvad Guds ord har at sige til os i en tid, hvor vores verden rystes på forskellige måder. Derfor har vi inviteret Victor John, som gennem årtier har befundet sig på missionens frontlinje i Indien. Og særligt i denne tid, står han med liv og død i hænderne, da Indien er blevet et brændpunkt med sygdom og social nød i kølvandet på Covid19.

Victor John underviser til formiddagsmødet tirsdag

Victor John vil dele ud af sin egen historie med at genopdage det kristne fællesskab og visionen om at se levende, kristne fællesskaber der agerer som Guds redskab i vores verden.

Victor Johns tjeneste fokuserer på plantning af husmenigheder og tjeneste blandt udsatte. Således har han og hans organisation etableret 150.000 husmenigheder, startet hundredvis af læringscentre og hjulpet tusindvis af forarmede "jernbanebørn" i Indiens slumkvarterer.

Interview med Michael Bang Petersen

Vi ønsker at forstå vores verden bedre, så vi i endnu højere grad kan se, hvad Guds ord siger ind i det samfund, vi er en del af. Derfor begynder vi hver formiddag med at interviewe mennesker, som i årevis har forsket i, hvordan vi som mennesker og samfund fungerer.

Tirsdag formiddag skal vi møde Michael Bang Petersen, professor i statskundskab ved Aarhus Universitet og forsker i danskernes adfærd under coronakrisen.

Michael Bang Petersen, professor i statskundskab ved Aarhus Universitet, interviewes til formiddagsmødet tirsdag

Aftenmøde med Anika Follmann

Mandag kl. 19.30 sender vi aftenmøde live med landsleder for Børne- og UngdomsOase, Anika Follmann. 

Anika er en kvinde med noget på hjerte, både når de gælder børn og unge, som hun som landsleder har særligt ansvar for, men også når det gælder hele vores bevægelse.

Anika Follmann, landsleder i Børne- og UngdomsOase, taler til aftenmødet tirsdag

Anika Follmann vil tale om levende fællesskab, og give en udfordring til at være fællesskab og kirke på en måde, der svarer til de udfordringer vi mødes af i vores tid.

Anika har en Kandidat i Socialt Arbejde. Hun har tidligere været ansat hos Kirkens Korshær og har derudover en bred erfaring inden for frivilligt socialt og kirkeligt arbejde. Anika bor på Nørrebro i København og er en del af Byens Valgmenighed.

Følg med live

Se hele programmet for SommerOase online her.

Følg med på DanskOases YouTube-kanal, hvor møderne livestreames.

Se flere talere her.


Annoncer