Torbjørg Oline Nyli på SommerOase

Glæd jer til at møde Torbjørg Oline Nyli til formiddagsseminarerne på SommerOase i år, hvor vi skal mødes om det aktuelle emne: Åndeligt forældreskab.

Torbjørg Oline Nyli

De sidste par år på SommerOase har vi haft et formiddags seminar i StoreTelt efter Bibeltimen, for at give plads til noget ekstra inspiration, særligt til de familier, der har små børn med, og hvor det kan være svært at få mulighed for at nå til eftermiddagsseminarer sammen.

Denne tradition fortsætter vi i år, hvor vi har inviteret Torbjørg Oline Nyli til at afholde formiddags seminarer hele ugen over temaet åndeligt forældreskab.

Torbjørg Oline er præst i Fevik Misjonskirke udenfor Arendal i Norge, og har tidligere være leder på Filadelfia bibelskolen i Oslo.  Derudover er hun forfatter til bogen ”åndelige forældre søges,” som netop beskæftiger sig med at bygge broer mellem generationerne i en tid, hvor generationskløften og ensomheden bliver større og større.

Vi glæder os til at høre Torbjørg Oline tale håb til os, om at bringe generationerne tættere sammen.

Vil du gerne forberede dig på formiddagsseminarerne inden SommerOase, kan du læse Torbjørg Oline Nylis bog "Åndelige forældre søges".

Køb bogen her.


Annoncer