Utryg ved at gå på apoteket når du er syg? Der findes en anden løsning.

Der kan være mange grunder til, at man føler sig utryg ved at gå på apoteket når man er syg. Her fortæller vi dig hvad du kan gøre, når uheldet er ude, og hvordan du nemt kan få din medicin. Der findes nemlig heldigvis en anden løsning, end at gå på apoteket, og det kan du læse mere om her.

Ikke risiker dit helbred

Det er ingen grund til at du skal risikere dit helbred ved at gå ud når du er syg. Det er ikke alle der bor  lige ved siden af sit apotek, og man vil nødigt gå udenfor og blive endnu sygere. Hvis man ovenikøbet er sengeliggende, kan en tur til apoteket blive en uoverkommelig ekspedition. 

Det føles ikke trygt at gå på apoteket når man er syg. Det er heller ikke rart at risikere at smitte andre mennesker som man møder på apoteket. Det kan også godt være, at man er for syg til at tage afsted. Det kan godt være farligt at gå udenfor eller ned af stejle trapper, hvis man ikke er i form. Hvis man er helt ude af stand til at komme udenfor på grund af et brukket ben eller lignende, så er en tur på apoteket nok ikke det der frister mest. Det er meget tryggere at blive derhjemme, men hvordan skal man så få sin medicin? 

Mange af os får fast ordineret medicin som skal hentes med jævne mellemrum, men hvad gør man, hvis man ikke lige kan komme ned at hente den selv? Heldigvis findes der gode alternativer. 

Et alternativ er at få dine venner eller din familie til at hente din medicin for dig. På de fleste apoteker kan man hente medicin for andre, hvis man kender deres CPR-nummer og præcis det du skal hente for dem. Det er en god ide at tjekke med det apotek du skal hente medicinen på, om det er muligt at hente for andre, og hvilke oplysninger vedkommende har brug for, for at kunne hente din medicin for dig. Det er dog ikke alle der har slægtninge eller venner der kan hente medicin for en, hvis man nu er syg og ligger derhjemme. Mange bor alene og har ikke mulighed for at andre kan hente ting for en, men skal klare sig selv. Derfor er det godt at der findes endnu et godt alternativ for dig, der har brug for at hente sin medicin, men ikke har mulighed for at komme fysisk på apoteket. 

Få din medicin online

En god løsning når du ikke selv kan komme på apoteket er et online apotek. Et online apotek er redningen for dig der synes det er utrygt at gå på apoteket når du er syg, og det gør, at du ikke behøver. Et online apotek er like godt og sikkert som et fysisk apotek, forskellen er bare, at det hele foregår online og din medicin bliver bragt ud til dig med posten. 

Det er jo meget nemmere at lige åbne døren for posten eller komme hen i sin postkasse end at gå hele vejen til apoteket. På den måde kan du få din medicin hurtigt og trygt, uden at skulle gå udenfor. Det er meget tryggere end at gå ned på apoteket og risikere at sætte dig og andre mennesker i smittefare. 

På www.apotekeren.dk finder du dit apotek på nettet, som leverer fra dag til dag i hele Danmark. Det er en god ide at bestille fra et apotek der du kan få leveret dine mediciner fra dag til dag, så kan du bestille det lige når du har brug for det og have det hurtigt dagen efter. Dette er meget praktisk for dig, der ligger syg derhjemme og ikke kan komme på apoteket. 

Kan man få receptpligtig medicin online? 

En anden fordel ved at bruge et online apotek, er at man både kan få håndkøbsmedicin og receptpligtig medicin. Man kan også bestille produkter til personlig pleje, så man kan få det hele på et sted. Du kan få dine varer præcis når det passer dig. Det er en meget mere fleksibel måde at handle på, og en af de smarte løsninger der er kommet med den digitale tidsalder, som vi lever i i dag. 

Hvis du føler at det er utrygt at gå på apoteket når du er syg, så er det rart at vide at der findes en god løsning, der du nemt og enkelt kan få dine mediciner som du plejer, uden at skulle gå til et fysisk apotek. Det er meget tryggere at få dine varer leveret, og du kan få dem præcis når det passer dig. 

Du behøver ikke at bekymre dig, hvis du er syg og tænker på hvordan du mon skal få dine mediciner. Det hele kan klares online og det er nemt og brugervenlig, også for dig der måske ikke er så god til online shopping. Det er helt sikkert at betale og du får dine varer leveret til døren, eller til en pakkeshop i nærheden af dig. 


Annoncer