Vi fejrer de frivillige på SommerOase

Kom til FrivilligFejring på SommerOase onsdag d. 17. juli kl. 13.00.

Foto: Det frivillige ankomstteam byder deltagerne velkommen på SommerOase

SommerOase er et kæmpestort arrangement, og det vil slet ikke være muligt for os at lave SommerOase uden alle vores fantastiske frivillige, som knokler både før, under og efter SommerOase.

Vi har over 650 frivillige fordelt på mere end 170 forskellige typer opgaver, og de frivillige bruger mange timers forberedelse før vi lander på SommerOase.

Et overblik over frivilligheden på SommerOase 2018 viser, at rigtig mange deltagere tjener med én eller flere opgaver og at staben udgør en forsvindende lille del af den samlede arbejdsstyrke omkring SommerOase.

Vi har regnet lidt på det. Hvis vores projektleder for logistik på SommerOase selv skulle klare alle opgaverne på WorkCamp uden de frivillige, ville det tage ham rundt regnet 4,5 år at stille SommerOase op. Det klarer vi nu på en uge sammen med 150 hårdtarbejdende frivillige.

Frivillige hænder er ubetinget vores største skat, for at kunne løfte SommerOase og skabe den store familiefest sammen.

Vi vil gerne sige et ordentligt tak til vores frivillige i år på SommerOase. Derfor vil vi gerne invitere dig, som er frivillig før, under eller efter SommerOase, til FrivilligFejring.

Kom til FrivilligFejring på SommerOase

FrivilligFejring foregår onsdag d. 17. juli kl. 13.00 inde i hallen på Bygholm Landbrugsskole. Her vil vi sætte ord på vores taknemmelighed, spise lidt sødt til ganen og ikke mindst få taget et kæmpe fællesbillede af alle frivillige.

Om du har en lille eller stor opgave er underordnet, bare kom som du er, så vi kan sige dig mange tak for din indsats.

Mvh Julia og Benjamin, projektledere for SommerOase

Vil du også være frivillig? Se mulighederne her 


Annoncer