Vinterferielæsning

Rasmus Jonstrup Hansen var 22 år da han skrev bogen "Gymnasietro" om at forblive kristen og gøre en forskel. Men ifølge Leif Andersen, lektor på Menighedsfakultetet, kan han skrive mange ældre forfattere i hegnet.

Forfatter til Gymnasietro: Rasmus Jonstrup Hansen

Går du på gymnasiet eller skal du begynde til sommer?
Eller leder du unge mennesker i gymnasiealderen?

Så er denne bog relevant for dig.

Rasmus Jonstrup er på mange måder upcoming som forfatter, digter og taler. Han har noget på hjerte og en god sans for samtidsanalyse. Sidst hørte vi ham tale på LederOase i januar, hvor han delte sit budskab med 200 ledere i DanskOase regi. Rasmus siger om den unge generation: "Vi er trætte af lunken kristendom - vi har lyst til at gå ALL IN på det her!" Gik du glip af Rasmus Jonstrups tale på LederOase, kan du snart høre den her.

En god bog til vinterferien

Vinterferien står for døren, og for mange indebærer det at skifte gear og fokus for en stund. Det kan være en glimrende anledning til at dykke ned i et bog-univers. Hos Novia kan du finde mange spændende titler og genrer.

Her fra Oasekontoret vil vi gerne anbefale Rasmus Jonstrups bog: Gymnasietro.

Karoline Kurtzmann, eventleder i Børne- og UngdomsOase, kalder forfatteren Rasmus Jonstrup kompetent og relevant: "Det er tydeligt at hans ord er blevet testet på et helt almindeligt gymnasium. Ham har man lyst til at tage imod råd fra."

Der er håb for ungdommen

Mødet med gymnasiet kan være skræmmende. Men er det overhovedet så håbløst at være kristen, som det kan lyde til? Rasmus Jonstrup afmystificerer gymnasieårene og efterlader danske gymnasiaster med et håb - og et ansvar. Gymnasieårene kan blive rigtig betydningsfulde - ikke kun på det faglige plan. Læs om Rasmus' sejre, nederlag og erfaringer i bogen, og bliv inspireret til din egen gymnasietid eller dit eget lederskab for unge.

Anbefaling fra årets bibeltimetaler på SommerOase, Leif Andersen:
Leif Andersen siger om Rasmus Jonstrup at han er frisk fra fad: "Han ved stadig, hvordan det er. Dertil kan han skrive mange ældre forfattere i hegnet. Han skriver ærligt, begejstret og medrivende. Han skriver udfordrende og inspirerende. Han skriver både morsomt og dybt seriøst. Hvor ville jeg ønske, jeg havde haft denne bog, da jeg gik på Aalborghus Statsgymnasium."

Køb bogen til vinterferien her: Novia.dk

 

 


Annoncer