Visionsproces på SommerOase

Vi nærmer os en ny visionsperiode for Oasebevægelsen. På SommerOase vil vi invitere dig til at give dit input til visionsprocessen.

Foto fra visionsproces på DanskOases repræsentantskabsmøde i januar 2019

DanskOases lederskab og Børne- og UngdomsOases bestyrelse har sat gang i en visionsproces, der skal munde ud i fremlæggelsen af en ny vision for vores bevægelse i januar 2020.

Første runde:

Processen begyndte i januar 2019 på repræsentantskabsdagen, hvor alle repræsentanter gav deres input til hvilke emner og områder, der skal have fokus i den kommende vision. Børne- og UngdomsOase inviterede til en tilsvarende proces på BUO-dag i marts 2019.

Anden runde:

Anden runde af processen foregår ved at lederskab og bestyrelse i april og maj inviterer lokale præster og ledere i bevægelsen til samlinger en række steder i landet, hvor ”første nedkog” af visionsprocessen præsenteres og diskuteres. Her sætter vi også fokus på struktur, ledelse og ressourcer i netværket og vi skal tale om, hvordan visionen kan komme til udtryk i det lokale liv.

Tredje runde:

Tredje runde bliver en åben proces på SommerOase 2019, hvor alle deltagere inviteres til at give deres input til visionsprocessen.

I løbet af efteråret vil lederskab og bestyrelse under bøn og lytten til Gud og hinanden arbejde på at formulere den endelige vision, så den kan fremlægges for bevægelsen ved repræsentantskabsmødet i januar 2020.

Vær gerne med til at bede om Guds visdom og ledelse over processen.

Læs også artiklen fra OaseMag, hvor DanskOases formand Ole Backer Mogensen sammen med næstformand Merete Kristiansen reflekterer over den kommende visionsperiode. De er enige om, at der skal være plads til næste generation. Læs artiklen her.


Annoncer